Canon kameror och tillbehör

Canoneos1dxmark2

Canon EOS-1D X Mark II

En 20,2 megapixels CMOS-fullformatssensor med hög flexibility, utvecklad och tillverkad av Canon, minskar bruset vid både höga och låga ISO-tal. Denna exceptionella sensor har mellanrumsfria mikroobjektiv för att säkerställa hög bildkvalitet under alla fotograferingsförhållanden. Mellanrumsfria objektiv innebär att inget ljus förloras mellan varje pixel eftersom allt ljus som faller på sensorn förs vidare till pixlarna nedanför. Detta förbättrar ljusupptagskapaciteten och ökar signal-till-brus-förhållandet.

Läs mer här>


 

Canon EOS

Canon EOS 5DS och EOS 5DS R

Canon, marknadsledare inom digital bild, utökar EOS-systemet med en helt ny typ av  systemkameror i fullformat med ultrahög upplösning – nu lanseras modellerna EOS 5DS och EOS 5DS R. Kamerorna bryter ny mark för 35 mm-sensorer och har den högsta upplösningen någonsin i en fullformatssensor: 50,6 megapixlar. Med oöverträffad kvalitet ger de här kamerorna en exceptionell kombination av upplösning, svarsvillighet och hållbarhet, oavsett om det gäller landskapsfotografering, arkitektur, senaste modet eller porträtt – både för personligt bruk eller professionellt. EOS 5DS R ger bilderna den allra högsta detaljåtergivningen då kameran är utrustad med ett low pass cancellation-filter som maximerar sensorns upplösning och synliga bildkvalitet. Canon presenterar samtidigt EF 11-24mm f/4L USM, världens vidaste, raktecknande vidvinkelzoom* – den perfekta följeslagaren till landskaps- och arkitekturfotografer.

Läs mer här>


 

Canoneos5markIV

Canon EOS 5D Mark IV

Canon, marknadsledare inom digital bild, presenterar det senaste tillskottet i den legendariska EOS 5D-familjen – den hett efterlängtade EOS 5D Mark IV. Serien EOS 5D är känd för att ge människor möjlighet att berätta viktiga historier, och har fångat många av världens mest betydelsefulla historiska ögonblick. EOS 5D Mark IV efterträder EOS 5D Mark III och designen bygger på fotovärldens direkta feedback för att skapa den hittills mest mångsidiga EOS-kameran.

Den har en 30,4 megapixels CMOS-sensor med brett omfång, höghastighetstagning med 7 bilder per sekund, intern 4K-filminspelning och inbyggd Wi-Fi och GPS. Den kombinerar hastighet och upplösning med enastående kapacitet i svagt ljus och filmfunktioner. EOS 5D Mark IV är också den första EOS-kameran med det innovativa filformatet Dual Pixel RAW, som innebär att fotograferna kan finjustera bilderna i efterbearbetningen genom att justera eller korrigera skärpepunkten, ändra bakgrundsslöja eller minska ljusslöjor.

Läs mer här>


 

Canon EOS 5D Mark III

EOS 5D Mark III bygger vidare på prestandan i den legendariska modellen EOS 5D Mark II – med högre hastighet, högre upplösning, utökad bearbetningskapacitet och fler kreativa alternativ både för stillbilder och videosekvenser i Full HD.

EOS 5D Mark III har utvecklats genom feedback från yrkesfotografer över hela världen och prestandan har förbättrats i så gott som alla områden. En ny 22,3 MP fullformatssensor ger perfekt balans mellan stillbilder och HD-filmer och tagningar med 6 bilder per sekund. Och ett 61-punkts autofokussystem och 63 zoners mätningssystem innebär högre hastighet, större flexibilitet och noggrannhet. EOS 5D Mark III använder den senaste bearbetningstekniken DIGIC 5+ för förbättrade videofunktioner, högre bildkvalitet och ljudkontroll. De kreativa möjligheterna känns obegränsade, oavsett om man är fotograf eller amatörfilmare.

Läs mer här>Canon EOS 6D Mark II

Med sin 26,2 megapixels CMOS-fullformatssensor och DIGIC 7-bildprocessor är EOS 6D Mark II utformad för att leverera professionella resultat.

EOS 6D Mark II:s senaste CMOS-sensor ger ett brett dynamiskt omfång och bevarar detaljerna i ljusa högdagrar och mörka skuggor för en autentisk känsla. Generös exponeringsflexibilitet ger större möjligheter vid efterbehandlingen.

Bilder som tagits i mörka miljöer har låg brusnivå och hög skärpa – arbeta med en maximal känslighet på ISO 40000 (kan utökas till ISO 102400). EOS 6D Mark II:s CMOS-sensor fångar så mycket ljus som möjligt, och DIGIC 7-processorn minimerar artefakter som digitalt brus.

Läs mer här>


Canon EOS 7D Mark II

Canon, marknadsledare inom digital bild, presenterar EOS 7D Mark II, kameran som fångar allt det som alla andra inte hinner med. Nya EOS 7D Mark II är revolutionerande snabb, bygger på den berömda klassledande EOS 7D och utnyttjar tekniker som finns i yrkeskameran EOS-1D X.

Med ny uppbyggnad och design levererar EOS 7D Mark II samma prestanda som sin föregångare – och mycket mer. Nu sätts ett nytt riktmärke för hastighet och styrka. Kameran tar hela 10 bilder per sekund utan att upplösningen påverkas, den har Dual DIGIC 6-processorer och ett nytt autofokussystem med 65 punkter och korssensorer*.

EOS 7D Mark II har en ny 20,2 megapixels APS-C CMOS-sensor med ett ISO område på 100-16000, som kan utökas till ISO 51200. Med en avancerad högupplöst RGB+IR-mätningssensor på 150 000 pixlar och innovativ flimmeravkänning blir resultaten enastående. Kameran har också programmerbara reglage och en ny sökare som täcker 100 %. Filminspelningsfunktionerna håller professionell nivå och okomprimerad HDMI-utgång och Dual Pixel CMOS AF-teknik ger oanade kreativa möjligheter.

Läs mer här>


Canon EOS 70D

EOS 70D har en ny 20,2 megapixels APS-C CMOS-sensor, designad och tillverkad av Canon. Det är världens första digitala systemkamera med den banbrytande Dual Pixel CMOS AF-tekniken (DAF), som levererar jämn och korrekt autofokus (AF) vid filminspelning i Full HD och snabb autofokusering i direktvisningsläge.

Med 14-bitars DIGIC 5+-processor och 19-punkters AF-system med korssensorer tar EOS 70D fantastiska bilder i full upplösning med upp till 7 bilder per sekund, och upp till 65 JPEG- eller 16 RAW-bilder i en enda serie¹. ISO-området 100-12800 möjliggör tagningar i svagt ljus och kortare slutartider, med bibehållen hög bildkvalitet.

”Jag är oerhört imponerad över alla nya tekniker som ryms i EOS 70D och hur mångsidig kameran är”, säger Canon-ambassadören Brutus Östling. ”EOS 70D är perfekt för alla som vill utveckla sina fotograferingskunskaper. Den tar inte bara personbilder, landskap och action på ett enkelt sätt och med enastående kvalitet – man kan också filma objekt i Full HD med fokuseringshastigheter jag aldrig trodde var möjliga. Kameran visade vad den dög till i riktigt utmanande förhållanden och hade många nya tekniker som bekvämt löste alla de prov jag utsatte den för – och speciellt då med den nya Dual Pixel CMOS AF-tekniken. Den tar verkligen fotografering med digitala systemkameror till en helt ny nivå.”

Läs mer här>


 

Canon EOS 750D & EOS 760D

Canon, marknadsledare inom digital bild, presenterar två nya, imponerande instegskameror i EOS-serien,– EOS 760D och EOS 750D. EOS 750D är en perfekt kamera för att ta fantastiska bilder och filmer i Full HD och känna tryggheten i automatiska fotograferingsmetoder. EOS 760D ger användaren mer kreativ frihet för att kunna skapa riktigt imponerande resultat.

Enastående kvalitet
Kamerorna gör det enklare än någonsin att fånga favoritögonblicken i den kvalitet de förtjänar. Den nya kraftfulla 24,2 megapixelssensorn och Canons DIGIC 6-bildprocessor ger livfulla färger och utsökta detaljer. Med ett ISO-omfång på hela 100-12 800 levererar båda kamerorna detaljrika resultat oavsett ljusförhållanden. Flimmeravkänningen, som EOS 7D Mark II var först med, ger stor flexibilitet och konsekvent exponerade bilder i konstgjord belysning.

Med serietagning på fem bilder per sekund fångas även väldigt snabba händelseförlopp och autofokussystemet med 19 korssensorer ger knivskarp precision, oavsett motiv.

Läs mer här>Canon Objektiv & Tillbehör

Rekommenderade objektiv & tillbehör hittar du här>


 

Fler produkter finns på www.canon.se

Olika videofilmer på Canonprylar hittar du här>

Canon pressreleaser hittar du här>