Profoto Connect är en sändare helt utan knappar som förenar din kamera och dina ljuskällor från Profoto till en enhet – och gör ljusformning enklare än någonsin förr. Den har bara tre lägen: automatiskt, manuellt och av. I automatiskt läge behöver du bara rikta kameran och ta bilden för att få en bra exponering, eftersom blixtstyrkan beräknas och ställs in helt automatiskt. I manuellt läge kan du finjustera ljuset, antingen för hand eller via Profoto-appen.

Profoto-appen finns för iPhone 7 eller senare med iOS 11 eller senare. Den här appen krävs för att få full kontroll över Profoto Connect och för att göra firmware-uppgraderingar.

Med Profoto Connect kan du på ett enklare sätt än någonsin förr skapa ett naturligt ljus – när som helst och var du än befinner dig. Sändaren har inga knappar och bara tre lägen: automatiskt, manuellt och av. I automatiskt läge behöver du bara rikta kameran och ta bilden för att få en bra exponering, eftersom blixtstyrkan beräknas och ställs in helt automatiskt. Gå över till manuellt läge för att finjustera ljuset – antingen för hand eller via Profoto-appen – och få ännu större kontroll. Det här gör Profoto Connect till den perfekta sändaren att börja med, och att fortsätta växa med. Oavsett om du är van att skapa ditt eget ljus eller just har börjat lära dig, får du ett vackert och naturligt ljus precis när du vill ha det – ett ljus som är anpassat efter dina behov.

Den här lilla, lätta och omsorgsfullt designade sändaren går att använda med alla Profotos AirTTL-ljuskällor. Och det viktigaste av allt: den gör det otroligt enkelt att arbeta med Profotos vackra och naturliga ljus, så att du kan fokusera på det väsentliga – att skapa fantastiska bilder.

Profoto Connect-paketet innehåller Profoto Connect-sändaren, en laddningskabel (USB-C till USB-A) och ett skyddande fodral.

Funktioner och egenskaper

  • Knappfri sändare för alla Profotos AirTTL-ljuskällor
  • Fäst på kamerans blixtsko för att trådlöst koppla samman din kamera och din ljuskälla
  • Tre lägen: automatiskt, manuellt och av. Automatiskt läge: rikta kameran och ta bilden med automatiskt inställd blixtstyrka. Manuellt läge: finjustera blixtinställningarna.
  • Liten, lätt och minimalistisk design
  • Smart anslutning via Profoto-appen (kan användas med iPhone 7 eller senare)
  • Inbyggt uppladdningsbart LiPo-batteri – 30 timmars batteritid