Profoto

Profoto A1X

A1X är en Profoto-blixt in i minsta detalj – bara mindre. Det unika, runda lamphuvudet ger ett ljus som är både vackert och naturligt och har en mjuk avtoning. Dessutom är blixten väldigt smidig att använda, med supersnabb laddtid och ett batteri som håller länge så att du aldrig missar ett fototillfälle. Använd A1X när du är på språng – monterad på kameran eller som fristående blixt – och upplev ljusformning när den är som bäst, var du än befinner dig.

A1X och A1 är syskon. Likheterna är många, men A1X har lite mer av allt. Ett kraftfullare batteri, snabbare laddtid och ett uppdaterat användargränssnitt. Dessutom finns den i en version för Sony-kameror.

Den enda skillnaden mellan A1X (och dess föregångare A1) och alla våra andra studioblixtar är storleken. A1X och A1 är tillräckligt små för att rymmas i din hand, vilket gör dem till våra enda riktiga blixtlösningar för kameramontering. A1X har en ljuskvalitet som är naturlig och vacker på samma gång. Precis som de större Profoto-blixtarna i familjen har A1X ett runt lamphuvud som ger en mjukare avtoning – det är därför ljuset känns så naturligt.


Profoto B10 & B10 Plus

Nya Profoto B10Stort ljus i ett litet format. Vi vet att storleken har betydelse. Hur mycket utrustning du behöver bära har betydelse. Hur mycket utrymme du har att sätta upp och jobba med har betydelse. Att kunna röra sig obehindrat och framför allt: att kunna ta bilden, har betydelse. Profoto tänkte först och främst på storleken när de designade sin nyaste blixt. Den är verkligen liten. Men den presterar på nivåer långt över sin vikt.

Designad för ett enklare livProfoto B10

B10 och dess ljuskvalitet ger många kreativa möjligheter. Men användarvänligheten är också oerhört viktigt.

Det rena och minimalistiska gränssnittet gör att du kan börja fotografera så fort du plockar upp den från förpackningen. Batteriet går snabbt och enkelt att byta och du kan även ladda det under användning.

Det är superenkelt att utlösa och ställa in B10 trådlöst med valfri Profoto AirTTL Remote eller Profoto A1. Du kan sikta och trycka av med TTL eller när som helst gå över till manuellt läge.

Med Profoto-appen kan du enkelt se och ändra alla B10-inställningar direkt i din smartphone och installera nya B10-uppdateringar på några sekunder.

Du kan spela in videor med dess fasta ljus och både ljusstyrka och färgtemperatur är enkla att justera för att blandas med det omgivande ljuset. Dessutom är det väldigt enkelt att montera B10 på ett kamera- eller blixtstativ och eftersom den är så lätt kan du även hålla den i handen.

Mer info>


Profoto A1

A1 är en Profoto-blixt in i minsta detalj – bara mindre. Det unika, runda lamphuvudet ger ett ljus som är både vackert och naturligt och har en mjuk avtoning. Dessutom är blixten väldigt smidig att använda, med supersnabb laddtid och ett batteri som håller länge så att du aldrig missar ett fototillfälle. Använd blixten när du är på språng – monterad på kameran eller som fristående blixt – och upplev ljusformning när den är som bäst, var du än befinner dig.

Eftersom A1 är konstruerat med ett runt lamphuvud, i stället för med den vanliga, rektangulära form som används av andra kamerablixtar, blir ljuset både vackert och naturligt. Ljuset kan dessutom enkelt justeras från en bred spridning, där ljuset mjukt och diskret tonas av, till ett smalare och mer riktat ljus – med en enkel vridning på zoomringen på lamphuvudet.

Att kunna arbeta med ljuset är nyckeln till att skapa bättre och mer kreativa bilder. Det är därför A1 har en uppsättning specialanpassade ljusformare som tack vare ett smart, inbyggt magnetfäste enkelt kan klickas på eller av eller användas ihop, så att du får exakt den effekt du är ute efter. Ljusformarna för A1 är Dome Diffuser, Bounce Card, Wide Lens, Gel Kit och Soft Bounce.

Med AirTTL får du massor av inbyggd flexibilitet. Med TTL kan du låsa den perfekta exponeringen utan fördröjning, vilket ger dig avsevärt bättre kontroll och betydligt snabbare arbetsflöde. Du behöver i princip bara sikta och trycka av. Funktionen är enkel, snabb och exakt. Air-funktionen innebär att du kan kommunicera med en annan A1-enhet eller någon annan Profoto-blixt på ett enkelt och smidigt sätt, och funktionen High-Speed Sync finns alltid där när du behöver den.

A1 klarar att hålla jämna steg med dig, eftersom laddtiden bara är en fjärdedel av den för de flesta andra kamerablixtar – 1,2 sekunder vid full effekt. Du kommer aldrig missa ett fototillfälle.

A1 är ett verktyg som kan ta din fotografering så långt du själv vill. Kompletterar du med ytterligare en A1 öppnas ännu fler möjligheter. Tillsammans med heltäckande och mer kraftfulla blixtar som B1X och B2 samt de över 120 ljusformare som finns tillgängliga, öppnar den dörren till en hel värld av kreativa möjligheter. Med Profoto Academy får du dessutom tillgång till kurser i ljusformning, med praktiska tips och vägledning från erfarna och inspirerande bildskapare.

 • Max energy
  76 Ws

 • Energy range
  9 f-stops (2.0-10)

 • HSS energy range
  9 f-stops (2-10)

 • Recycling time
  0.05-1.2s

 • Energy stability
  0.2 f-stop

 • TTL
  Ja

 • HSS
  Ja

Mer info>
Video>


Pro studiogeneratorer

Ända sedan Pro-1 blev lanserad 1968 har Pro-studiogeneratorerna satt standarden för vad man kan förvänta sig av high-end studiogeneratorer. Idag är Pro-8 den mest hyrda studiogeneratorn i världen, och det av en anledning. Stoltserande med extremt snabb uppladdningstid, blixthastighet utöver det vanliga och oöverträffad pålitlighet och färgstabilitet kommer en Pro-8 aldrig misslyckas med att ge det ljus du behöver.

profoto-pro-10_113pxPro-10

Den perfekta kombinationen av hastighet och effekt!
Profoto Pro-10 har rekordkorta brinntider på ner till 1/80 000 sekund. Det vore en underdrift att kalla den snabb.

Men det som verkligen utmärker Pro-10 är dess perfekta kombination av hastighet och effekt – 2400 Ws, närmare bestämt. Detta ger en enormt kraftig ljusstyrka, samtidigt som brinntiderna är kortare än hos någon annan blixt, oavsett effekt.

Tack vare denna kombination minskas begränsningarna dramatiskt för vad du kan och inte kan fotografera; allt från vattendroppar till vattenfall kan frysas med perfekt skärpa.

Även återuppladdningstiden är rekordsnabb. Pro-10 håller enkelt jämna steg med de snabbaste kamerorna, även på hög uteffekt. Detta gör att du enklare kan fånga det perfekta ögonblicket genom att fotografera med serietagning.

Allt detta i kombination med TTL och Profotos patenterade High Speed Sync-teknik (HSS) ger en blixt som klarar alla tänkbara utmaningar inom ljussättning.

I slutändan är Profoto Pro-10 mycket mer än världens snabbaste studioblixt – den ger din fantasi fritt spelrum. Det är hastigheten som överträffar alla förväntningar.

Läs mer här>


Profoto

Pro-8a 1200

Pro-8, flaggskeppet bland blixtgenerator, är den mest hyrda studiogeneratorn i världen. Pro-8:an är vårt flaggskepp. Dess extremt snabba uppladdningstid, korta brinntid och ojämförligt jämna färgstabilitet garanterar att den alltid levererar precis det ljus du behöver. Det i kombination med dess intuitiva reglage och oöverträffad stryktålighet har gjort Pro-8:an till en favorit bland professionella hyrstudior världen över.

 • Utrustad för att leverera en stor mängd bilder i väldigt hög fart.
 • Extremt snabb uppladdningstid som tillåter dig att ta upp till 20 bilder per sekund.
 • Supersnabb blixttid, även vid full effekt, ger rakbladsskarp exponering med minimal rörelseoskärpa.
 • Stabil ljusstyrka och färgtemperatur garanterar ett konsekvent resultat, bild efter bild.
 • Två helt asymmetriska utgångar med 9 f-stopp effektomfång med en extrem kontroll ner till 1/10 f-stopp steg ger både en precision och mångsidighet.
 • Robust byggd för att tåla år av intensivt användande.
 • Trådlös synk och fjärrkontroll genom Air-systemet.

Profoto

Pro-8a 2400

Pro-8, flaggskeppet bland blixtgenerator, är den mest hyrda studiogeneratorn i världen. Pro-8:an är vårt flaggskepp. Dess extremt snabba uppladdningstid, korta brinntid och ojämförligt jämna färgstabilitet garanterar att den alltid levererar precis det ljus du behöver. Det i kombination med dess intuitiva reglage och oöverträffad stryktålighet har gjort Pro-8:an till en favorit bland professionella hyrstudior världen över.

 • Utrustad för att leverera en stor mängd bilder i väldigt hög fart.
 • Extremt snabb uppladdningstid som tillåter dig att ta upp till 20 bilder per sekund.
 • Supersnabb blixttid, även vid full effekt, ger rakbladsskarp exponering med minimal rörelseoskärpa.
 • Stabil ljusstyrka och färgtemperatur garanterar ett konsekvent resultat, bild efter bild.
 • Två helt asymmetriska utgångar med 10 f-stopp effektomfång med en extrem kontroll ner till 1/10 f-stopp steg ger både en precision och mångsidighet.
 • Robust byggd för att tåla år av intensivt användande.
 • Trådlös synk och fjärrkontroll genom Air-systemet.

Pro batterigeneratorer

Pro batterigeneratorer innefattar Pro-B4 och Pro-B3. Dessa två är de mest hyrda batterigeneratorerna i världen. Precis som Pro studiogeneratorer karaktäriseras de av extremt snabb uppladdningstid och ögonblicksfångande blixttid. De är också kända för att vara de mest pålitliga och uthålliga batteripaketen på marknaden.

Profoto

Pro-B4 1000 Air

Den snabbaste, tuffaste och mest precisa batterigeneratorn på marknaden. Erbjuder studioprestanda på plats. Pro-B4 är vårt flaggskepp bland batterigeneratorer. I vissa avseenden överträffar den även de bästa studiogeneratorerna ute på marknaden. Försök bara hitta en annan generator som kan frysa en rörelse vid 1/25 000 sekund eller utlösa upp till 30 blixtar per sekund. Det är därför vi inte är rädda att märka Pro-B4 – en revolution på plats.

 • Oöverträffade blixttider på alla inställningar.
 • Valbart frys-mode för extrema ’splash shots’.
 • Världens snabbaste återuppladdade batterigenerator, så att du kan skapa aldrig tidigare sedda kort på plats.
 • Nästa generation Li-Ion (LiFe) batteri, laddar fullt på bara 45 minuter.
 • Batteriet kan laddas medan det används vilket gör generatorn lika användbar I studion!
 • Två individuella utgångar och 11 f-stop effektområde med kontroll I 0,1 f-stopp steg ger en obesegrad precision och mångsidighet på plats.
 • Trådlös synkronisering och fjärrkontroll med Air-systemet.

Lamphuvuden till Pro & Pro-B-generatorer

 Profoto-D2-500-1000-AirTTL-profile-right-WEB112pxProfoto D2

D2 omdefinierar hastighetsbegreppet hos kompaktblixtar. Den kan frysa rörelser med brinntider ner till 1/63 000 sekund, ge 20 blixtar per sekund och synka med slutartider ner till 1/8 000 sekund.

Som fotograf ställs du inför en rad olika utmaningar varje dag. Därför skapade vi Profoto D2. Den är banbrytande eftersom den är världens snabbaste kompaktblixt.

Frys rörelse ner till 1/63,000 sekund, fotografera serietagning på 20 bilder per sekund, använd HSS för att synka med slutarhastigheter så snabba som 1/8000 sekund och fotografera snabbt och enkelt med TTL. D2 omdefinierar begreppet hastighet hos kompaktblixtar.

Så för första gången någonsin, oavsett vilket uppdrag du har, kan du alltid fotografera det snabbast möjligt med D2.

 • Brinntider ner till 1/63 000s
 • High-Speed Sync ner till 1/8 000s
 • Ger upp till 20 blixtar i sekunden
 • TTL och manuellt läge

En snabb och kraftfull generator behöver ett snabbt och kraftfullt lamphuvud. Det är där ProHead kommer in. Alla ProHead stödjer Profotos zoomfunktion – en unik och patenterad design som tillåter dig att forma ljus genom att enkelt föra Light Shaping Tool fram och tillbaka över lamphuvudet.
Profoto

ProHead Plus

Den klassiska ProHead har lyst upp tidlösa fotografier mer än något annat blixthuvud i världen. ProHead Plus är standard lamphuvudet för vår Pro studio generatorer. Det är anmärkningsvärt lätt och kompakt i storlek, men så tuff och pålitlig som Pro generatorerna själva. ProHead Plus är kompatibelt med hela utbudet av Light Shaping Tools och stödjer Profotos zoomfunktion – en unik konstruktion som tillåter dig att forma ljuset genom att helt enkelt föra reflektorn fram och tillbaka över lamphuvudet.

 • – Överlägsen prestanda i ett tufft och kompakt hölje.
 • – Kompatibel med hela utbudet av Light Shaping Tools
 • – Det patentsökta “Perfect Arc” blixtröret ingår – ett arbetsamt kvarts blixtrör som garanterar perfekt ljus och maximerar sin livslängd.
 • – Mycket säker att använda tack vare det extra tjocka UV-reducerande glaslock och förseglad arc-proof anslutning.
 • – Temperaturstyrd fläkt håller lamphuvudet och tillbehören svala även under kraftig användning.
 • – Profoto Zoom Reflektor ingår – ett klassiskt och mycket mångsidigt verktyg som har tjänat fotografer över hela världen i mer än fyra decennier.

Profoto

Pro-B Head Plus

Har mycket gemensamt med ProHead Plus men saknar fläkt. Det gör huvudet mindre och lättare. Optimerad för att användas med Pro-batterigeneratorer. Pro-B Head Plus är vårt standard lamphuvud för våra Pro batterigeneratorer. Designen liknar ProHead Plus men behöver ingen fläktkylning tack vare dess mindre kraftfulla Inställningsljus. Detta gör att lamphuvudet är mindre, lättare och perfekt för på-plats fotograferingar. Pro-B Head Plus är kompatibelt med hela utbudet av Light Shaping Tools och stödjer Profotos zoomfunktion – en unik konstruktion som tillåter dig att forma ljuset genom att enkelt föra reflektorn fram och tillbaka över lamphuvudet.

 • Överlägsen prestanda i ett tufft och kompakt hölje.
 • Kompatibel med hela utbudet av Light Shaping Tools
 • Det patentsökta “Perfect Arc” blixtröret ingår – ett arbetsamt kvarts blixtrör som garanterar perfekt ljus och maximerar sin livslängd.
 • Mycket säker att använda tack vare det extra tjocka UV-reducerande glaslock och förseglad arc-proof anslutning.
 • Profoto Disc Reflektor eller Profoto Zoom Reflektor ingår.

Profoto

ProTwin

Ett lamphuvud med två kontakter och två blixtrör. Koppla kontakterna till två olika generatorer och få dubbel effekt eller koppla båda till samma generator och halvera blixttiden. ProTwin är det enda lamphuvudet med två ingångar och två blixtrör. Anslut båda kontakterna till en generator och halvera blixttiden. Anslut varje kontakt till separata generatorer och får dubbelt så mycket kraft och en dubbelt så snabb återuppladdningstid. Bortsett från dessa uppenbara skillnader så delar ProTwin sin kompakta storlek och tåliga konstruktion med ProHead Plus.

 • Överlägsen prestanda i ett tufft och kompakt hölje.
 • Dubbla arbetssamma kvarts blixtrör som levererar upp till 9600 Ws ljus.
 • Kompatibel med hela utbudet av Light Shaping Tools
 • Mycket säker att använda tack vare det extra tjocka UV-reducerande glaslock och förseglad arc-proof anslutning.
 • Mycket säker att använda tack vare det extra tjocka UV-reducerande glaslock och förseglad arc-proof anslutning
 • Profoto Magnus Reflektorn ingår – ett smart verktyg som maximerar ljusflödet samtidigt som en den håller en jämn ljusspridning och begränsad punkt-effekt.

Profoto

ProRing Plus

Placera linsen i mitten av den ringformade blixten och du får ett unikt ljus med markanta skuggor. Modefotografer väljer ProRing Plus när de vill ha ett direkt och framstående huvudljus utan hårdhet. Vissa föredrar det eftersom det är monterat på kameran och är lätt att flytta runt. Andra älskar det tack vare det unika reflektionsljus den skapar. Man kan inte säga att det finns ett rätt eller fel sätt att använda ProRing Plus. Liksom alla andra Pro-huvuden är ProRing Plus byggd för att hålla en livstid.

 • Kan antingen fästas på ett stativ eller direkt på kameran.
 • Skapar ett direkt ljus utan hårdhet.
 • kapar ett unikt reflektionsljus.
 • UV-reducerande blixtrör och arc-proof anslutning.
 • Utformad att klara åratal av intensivt användande.
 • Kompatibel med en mängd Light Shaping Tools.

Profoto

ProRing2 Plus

Placera linsen i mitten av den ringformade blixten och du får ett unikt ljus med markanta skuggor. ProRing2 Plus kommer med en inbyggd fläkt och inställningsljus för ökad kontroll. Modefotografer väljer ProRing 2 Plus när de vill ha ett direkt och framstående huvudljus utan hårdhet. Vissa föredrar det eftersom det är monterat på kameran och är lätt att flytta runt. Andra älskar det tack vare det unika reflektionsljus den skapar. Man kan inte säga att det finns ett rätt eller fel sätt att använda ProRing 2 Plus. ProRing 2Plus skiljer sig från ProRing genom att den har en inbyggd fläkt och ett kraftfullt 200 W inställningsljus som kan användas för att eliminera röda ögon. Liksom alla andra Pro-huvuden är ProRing Plus byggd för att hålla en livstid.

 • Kan antingen fästas på ett stativ eller direkt på kameran.
 • Skapar ett direkt ljus utan hårdhet.
 • Skapar ett unikt reflektionsljus.
 • UV-reducerande blixtrör och arc-proof anslutning.
 • Utformad att klara åratal av flitigt användande.
 • Kraftfullt 200 W inställningsljus
 • Kompatibel med en mängd Light Shaping Tools.
 • Temperaturstyrd fläkt håller lamphuvudet och tillbehören svala även under kraftig användning.

B1 Off-Camera Flash

B1 Off-Camera Flash är en blixt att ta med sig vad målet än är. TTL-funktionen klarar av att ljussätta även under de svåraste ljusförhållandena. Frånvaron av sladdar tillåter din kreativitet att flöda fritt. Vårt komfortabla och bärbara off-camera kit är utformat med just detta i åtanke.

Profoto

B1X

Kraft med ett syfte – det är det bästa sättet att beskriva B1X. Och själva syftet är klart och tydligt: vi vill att bildskapare över hela världen ska kunna förverkliga sina visioner. Om dessa visioner sedan tar dem halvvägs uppför en bergssida, tvingar dem att bemästra solens ljus mitt i en öken eller kräver att de hänger från en klippa med Medelhavet brusande nedanför – då är det bara att acceptera läget.

Det är därför LED-inställningsljuset har 80 % högre ljusstyrka, batteriet rymmer 50 % mer kraft och B1X har det bredaste HSS-intervall du kan hitta på en blixt.

Vi vill helt enkelt att du ska få rätt mängd ljus, precis där du behöver det. Och viktigast av allt är att inget ska få sätta stopp för din fantasi.


Profoto

B1 500 AirTTL To-Go Kit

Off-Camera Flash. Med TTL. Utan sladdar.

B1 gör det enkelt att flytta blixten från kameran, ta kontroll och forma ljus.

Med TTL sätter du ljuset på ett ögonblick. Med HSS kontrollerar du det befintliga ljuset oavsett hur stark solen är. Med den batteridrivna och smarta designen utan kablar och sladdar kan du ta med din B1 oavsett vart du ska och placera den precis där du vill.

Lägg till kraften, snabbheten och de ljusformningsmöjligheter som Profotos blixtar är kända för och du har en off-camera flash som gör det enkelt att sätta ljus.

Download Camera Compability AirTTL

Funktioner:

 • Patenterad AirTTL-teknologi ger perfekt exponering på ett ögonblick.
 • Sladdlös design och trådlös kontroll tillåter dig att fotografera utan några begränsningar.
 • Utbytbart, integrerat batteri ger upp till 220 blixtar på full effekt och tiotusentals blixtar på lägsta effekt.
 • 500 Ws justerbart i 1/10 bländarsteg och över 9 bländarstegs effektområde ger dig både kraft och exakt kontroll.
 • Ger upp till 20 blixtar per sekund med brinntider så korta som 1/19 000-sekund.
 • Patentsökta Profoto HSS är tillräckligt snabb för att klara alla slutartider på din kamera, 10 gånger så kraftfull som en genomsnittlig speedlight och med extremt konsekvent resultat.
 • Designad för användning till mer än 150 Light Shaping Tools.

Profoto

B1 Location Kit

B1 Off-Camera Flash är ingen ”stay-at-home”-blixt.

TTL-funktionen kommer helt till sin rätt under utmanande ljusförhållanden. Dess trådlösa hantering släpper loss din kreativitet och får den att vilja springa fritt in i det okända.

B1 Location Kit har utformats med detta i åtanke. Kitet innehåller två B1 Off-Camera Flashes, två batterier, en snabbladdare och en billaddare.

Hela kitet passar och levereras i en specialtillverkad och bekväm ryggsäck.

Ta den med dig vart än din kreativitet leder dig. Vem vet var den kommer ta dig?

Download Camera Compability AirTTL

Kitet inkluderar:

 • 2 X B1 500 AirTTL (sladdlös, batteridriven off-camera flash med TTL.)
 • 2 X Li-Ion Battery (Ett kraftfullt och utbytbart batteri som ger 220-50 000 blixtar på en enda laddning beroende på uteffekt).
 • 1 x Fast Charger 4.5 A (Laddar Li-Ion-batteriet på bara en timme.)
 • 1 X Car Charger 1.8 A (Ansluts till cigarettuttaget i bilen och laddar ditt Li-Ion-batteri på två timmar.)
 • 1 x BackPack M (Specialtillverkad ryggsäck med komfortabla bärremmar, justerbara fack och sidofickor för stativ).

B2 Off-Camera Flash

Off-Camera Flashes är ingen blixt för endast inomhusbruk. Dess TTL-funktion skiner som starkast under svåra ljusförhållanden. Enkelheten hos blixten gör att du kan släppa loss din kreativitet och låta den springa fritt i det okända. Våra praktiska och portabla off-camera kit är designade med detta i åtanke.
Profoto

B2 250 AirTTL To-Go Kit

On eller Off-Camera Flash med TTL

B2 To-Go Kit innehåller nästan allt du behöver för att fotografera off-camera. Lägg till fjärrkontrollen som passar din kamera och du är redo att ta kontroll och forma ljus.

I kitet inkluderas det snabba och kraftfulla B2-batteriaggregatet och ett litet lätt B2-lamphuvud. Inkluderat är också det kraftfulla och utbytbara batteriet, en laddare och en praktisk väska, som du kan sätta i ditt bälte, på din axel eller på stativ.

Produkterna kommer förpackade i en specialtillverkad axelväska. Ta med dig den, åk vart du vill och ljussätt vad du vill hur du vill.

Download Camera Compability AirTTL

Kitet inkluderar:

 • 1 x B2 250 AirTTL (Snabb, kraftfull och lättanvänt batteriaggregat. Kompakt och lätt nog att användas i bältet eller på axeln).
 • 1 x B2 Head (Litet och lätt nog att använda på stativ, enbensstativ eller till och med på en konsol på din kamera).
 • 1 x Li-Ion Battery (Det här kraftfulla och utbytbara batteriet ger 220-50 000 blixtar på en laddning beroende på uteffekt).
 • 1 x Carrying Bag (En praktisk och mindre väska som rymmer ett B2-batteriaggregat. Bär den i ditt bälte, på axeln eller häng den på ett stativ).
 • 1 x B2 Location Bag (Högkvalitativ, specialtillverkad väska med justerbara delar. Passar hela kitet samt mer därtill. Tack vare ett smart remsystem kan både stativ och paraplyer fästas på utsidan av väskan.)
 • 1 x Battery Charger 2.8 A (Laddar Li-Ion-batteriet på en timme.)

Profoto

B2 250 AirTTL Location Kit

On eller Off-Camera Flash med TTL

B2 Location Kit innehåller allt du behöver för att kunna bemästra vilken utmaning du än kan tänkas stöta på när du fotograferar on-location.

Kitet innehåller ett B2-batteriaggregat och två B2-lamphuvuden. Fäst ett huvud och fortsätt röra på dig. Eller anslut båda huvuden och upptäck den fulla potentialen hos din B2.

Det finns två batterier och en batteriladdare. Använd ett batteri medan det andra laddar och du kan fotografera obehindrat!

Kitet innehåller också en praktisk väska som tillåter dig att fästa din B2 i ditt bälte, på din axel eller på ett stativ. En valbar förlängningssladd finns tillgänglig som gör det möjligt för dig att flytta huvudet upp till tre meter bort från batteriaggregatet. (Säljs separat).

Utrustningen kommer packad i en specialtillverkad axelväska och är fylld med fler möjligheter än du någonsin kommer orka med.

Download Camera Compability AirTTL

Kitet inkluderar:

 • 1 x B2 250 AirTTL (Batteriaggregatet är snabbt, kraftfullt och enkelt att använda. Det är kompakt och lätt nog att bära med sig i bältet eller på axeln.)
 • 2 x B2 Head (Litet och lätt nog att fästa på ett vanligt stativ, enbensstativ eller till och med på en konsol på kameran.)
 • 2 x Li-Ion Battery (Ett kraftfullt och utbytbart batteri som ger 220-50 000 blixtar på en enda laddning beroende på uteffekt.)
 • 1 x Carrying Bag (En praktisk och mindre väska som rymmer ett B2-batteriaggregat. Bär den i ditt bälte, på axeln eller häng den på ett stativ).
 • 1 x B2 Location Bag (Högkvalitativ, specialtillverkad väska med justerbara delar. Passar hela kitet samt mer därtill. Tack vare ett smart remsystem kan både stativ och paraplyer fästas på utsidan av väskan).
 • 1 x Battery Charger 2.8 A (Laddar Li-Ion-batteriet på en timme.)

Mer info hittar du här: http://profoto.com/se/home/