Studiotillbehör från Foba

 

Studiotillbehör från Foba, studiostativFOBA har ett stort utbud hjälpmedel till Fotostudion

Här kan du hitta mer info från FOBA

DSS-Alpha studiostativ
FOBA, som är kvalitetsledande när det gäller studiostativ, har tagit fram FOBA DSS-ALPHA för att möta marknadens tuffaste krav. Med precision och ypperlig mekanik erbjuder FOBA DSS-ALPHA 100% stabilitet och pålitlighet i studion. FOBA har vidareutvecklat sina bästa produkter och tagit dem ännu ett steg närmare det perfekta: FOBA DSS-ALPHA studiostativ, investeringen som brukar räcka ett helt yrkesliv.


 

FotograferingsbordStudiotillbehör från Foba, fotograferingsbord
Ett bra fotograferingsbord löser många problem vid fotograferingen. De fyra FOBA modellerna är helt integrerade med FOBAs  COMBITUBE SYSTEM, och klarar de flesta utmaningarna i fotostudion. Genom sin optimala design för skuggfri ljussättning, löser du problemen och klarar av svåra fotograferingar utan tidsödande och dyra retuscheringar. En tidsbesparare i fotostudion.

 


Studiotillbehör från Foba, fotograferingsbord

Combitube System

Hur ska man förklara  FOBAs rörsystem COMBITUBE? Det är ett av fotostudions mest användbara tillbehör? Med det enkla rörsytemet kombinerat med kopplingar, knutar, klämmor, och armar m.m. kan du bygga nästan vilka hjälpmedel du vill i studion. Du kan t.ex. snabbt bygga en reflexskärmshållare, en bom att hänga produkter i, ett stöd till handmodellen eller vad sägs om ett lampstativ som bara tar c:a 26 cm i golvyta. FOBA COMBITUBE SYSTEM är logiskt, flexibelt och enkelt att montera helt utan verktyg eller tillbehör. 


Studiotillbehör från Foba, taksystem

Taksystem
Om det är fri golvyta du är ute efter så är ett taksystem ett självklart val. FOBA TAKSYSTEM är ett flexibelt system för takhängning av lamphuvuden, ljusformare och generatorer. Med FOBAS flexibilitet och fantastika kvalitet går det att anpassa taksystemet helt efter kundens krav.

 

Mer produkter finns på www.foba.ch