Laowa Argus 45mm f/0.95 är ett exceptionellt ljusstarkt normalobjektiv för spegelfria fullformatskameror. Finns för Canon RF, Nikon Z och Sony E.

Med sin extremt höga ljusstyrka är Laowa Argus 45mm f/0.95 FF det idealiska objektivet för porträttfotografering i befintligt ljus. Ställ in bländaren på objektivets största öppning, f/0.95, och upplev en fullständigt magisk bokeh! Motivets ögon blir knivskarpa samtidigt som bakgrunden återges på ett mjukt och behagligt vis.

Manuell fokus med mycket exakt inställning samt möjligheten att koppla om från stegad till steglös bländarinställning gör dessutom det här objektivet lika användbart för både fotografering och filmning. Byggkvalitet och optisk prestanda är i absolut Toppklass – som det ska vara med ett Laowa Argus-objektiv!

Argus 45mm f/0.95 FF är designat för spegelfria fullformatskameror och blir ett normalobjektiv för den sensorstorleken. Det kan även användas på kameror med APS-C-sensor där brännvidden istället motsvarar ett kort tele. Närgränsen är 50 cm och tack vare 72 mm filterfattning kan man använda gråfilter, polarisationsfilter och andra filtertyper för att uppnå speciella effekter.

Laowa Argus 45mm f/0.95 FF levereras med ett specialdesignat motljusskydd i metall och finns med följande fattningar: Canon RF, Nikon Z och Sony E.

Ring för pris, 08-680 15 70