De är båda mångsidiga. Det här betyder att oavsett om du spelar in video eller stillbild, kan B10X och B10X Plus ta det med ro. Båda har designats om så att de är enkla att använda direkt ur lådan.

De båda B10X-ljuskällorna har många användningsområden. Det innebär att oavsett om du spelar in video eller tar stillbilder kan du alltid förlita dig på B10X och B10X Plus. De har även en rad användbara funktioner och egenskaper, som utökad ljuseffekt för fast ljus från 2 500 lumen till 3 250 lumen jämfört med B10 och B10 Plus. Det är en ökning med 30 %. Såväl B10X som B10X Plus har dessutom snabbare laddtider än sina föregångare.  

Både B10X och B10X Plus är extremt lätta att använda med sina rena och användarvänliga gränssnitt och du är igång så fort du har tagit upp dem ur förpackningen. Det innebär att du kan lägga allt fokus på att skapa dina bilder i stället för att krångla med inställningar. Med Profoto-appen kan du enkelt se och ändra alla inställningar för ljuskällan direkt i din smartphone och installera nya uppdateringar på några sekunder. 

Båda ljuskällorna har även Profotos Bluetooth-baserade AirX-teknik. Det innebär att du kan släppa loss den fulla kraften i B10X och B10X Plus även när du fotograferar med din smartphone, vilket gör att du kan fotografera, redigera och publicera med samma enhet. Därigenom kan du drastiskt minska tiden från kreativt koncept till publicerad bild.   

Du får även massor av ljusformningsmöjligheter med de lätta OCF-ljusformarna som är mycket enkla att använda och över 120 andra ljusformare i Profotos sortiment.