SC-P5300 erbjuder den djupaste svärtan, förbättrad användbarhet, utökade funktioner och modern design. Det erbjuder dessutom produktionsflexibilitet eftersom ett stort urval av mediaytor och -format stöds. Professionella användare kan dra fördel av optimerad färgskala, Black Enhanced Overcoat (BEO) och Carbon Black Mode för resultat i hög kvalitet. Wi-Fi-funktioner ingår.

Viktiga funktioner

  • Förbättrad utskriftskvalitet UltraChrome Pro10-bläck, PK/MK-kanal, BEO och Carbon Black Mode
  • Lättanvända funktioner Wi-Fi, 4,3-tums färgpekskärm, Epson Cloud Solution PORT (ECSP)
  • Användningsflexibilitet För fotografer, konstnärer, designers och fotobutiker
  • Konstruerad för professionell fotoproduktion Höga utskriftsvolymer – mediaflexibilitet
  • Funktionsrik som standard Integrerad rullenhet, automatiskt skärsystem, produktionskassett

SC-P5300 skriver ut upp till A2-storlek och erbjuder djupare svärta, förbättrad kontrast och färgskala och bronsreducering i mörka områden på blanka media. Allt detta tack vare dessa Epson-tekniker: UltraChrome Pro10-bläck, Black Enhance Overcoat (BEO) för högre svart densitet, bredare blå färgskala med violett bläck och Carbon Black Mode för ännu mörkare svärta.

SC-P5300 kan hantera stora utskriftsvolymer snabbt och enkelt. Den uppnår samma bildkvalitet som föregångaren SC-P5000 och har ett Micro Piezo-skrivarhuvud med tio kanaler, där en av dem är en särskild PK/MK-kanal. Den har dessutom stöd för ett stort urval av media och omfattar en inbyggd rullenhet och papperskassett.

Mer information från Epson