Studiotillbehör från Foba

Här är ett urval av studiotillbehör från Foba som du hittar hos oss:

Studiotillbehör från Foba

DSS-Alpha studiostativ

FOBA har ett stort utbud hjälpmedel till Fotostudion. FOBA, som är kvalitetsledande när det gäller studiostativ, har tagit fram FOBA DSS-ALPHA för att möta marknadens tuffaste krav. Med precision och ypperlig mekanik erbjuder FOBA DSS-ALPHA 100% stabilitet och pålitlighet i studion. FOBA har vidareutvecklat sina bästa produkter och tagit dem ännu ett steg närmare det perfekta: FOBA DSS-ALPHA studiostativ, investeringen som brukar räcka ett helt yrkesliv.

Här kan du hitta mer info från FOBA

Studiotillbehör från Foba

Combitube System

Hur ska man förklara  FOBAs rörsystem COMBITUBE? Det är ett av fotostudions mest användbara tillbehör? Med det enkla rörsytemet kombinerat med kopplingar, knutar, klämmor, och armar m.m. kan du bygga nästan vilka hjälpmedel du vill i studion. Du kan t.ex. snabbt bygga en reflexskärmshållare, en bom att hänga produkter i, ett stöd till handmodellen eller vad sägs om ett lampstativ som bara tar c:a 26 cm i golvyta. FOBA COMBITUBE SYSTEM är logiskt, flexibelt och enkelt att montera helt utan verktyg eller tillbehör.

Här kan du hitta mer info från FOBA

Studiotillbehör från Foba

Taksystem

Om det är fri golvyta du är ute efter så är ett taksystem ett självklart val. FOBA TAKSYSTEM är ett flexibelt system för takhängning av lamphuvuden, ljusformare och generatorer. Med FOBAS flexibilitet och fantastika kvalitet går det att anpassa taksystemet helt efter kundens krav.

Här kan du hitta mer info från FOBA

Vill du att vi kontaktar dig?