Foto & Studio

Vår bakgrund inom Foto & Studio:

Vi är stolta över vår fotografiska bakgrund och historia, som vi menar är avgörande för inställning och förståelse av den fotografiska bilden.

Det mesta har vi lärt av framgångsrika fotografer/kunder och de leverantörer vi har arbetat med genom åren. Efter paradigmskiftet i branschens då silvertekniken till avgörande del ersattes av den digitala visade det sig ganska snart att det öppnade för ny kreativitet och stora miljöbesparingar på köpet. Att ”alla kunde bli fotografer” blev samtidigt utmanande för yrkeskåren och ett par konjunktursvackor fick många att tvingas till anpassning. Bilder till tryck ersattes av bilder till nätet. Pressfotografer ersattes av plåtande reportrar etc.

Men ny marknad har tillkommit med influencers, e-trade, foto/video-produktioner och hyrstudios för spontana produktioner. Både ljus- och kamerateknik är centrala resurser och där erbjuder vi support med både hyror och försäljning. På ljussidan arbetar vi mest med broncolor och Profoto men även Elinchrom. På stativ och tillbehör är vi importör av Kaiser, Bacht och Foba. I övrigt återförsäljer vi tillbehör som hårddiskar, minneskort, filter, väskor, lampor, ljuslådor, bildskärmar, Manfrotto-sortimentet mm. Även film och kemi för det analoga.


Meny:


Har du frågor?

Niclas Blyberg
Kontakta Niclas på telefon 08-680 15 74 eller mejla på niclas.blyberg@molanders.se så hjälper han dig.
Hjalmar von Rüdiger
Kontakta Hjalmar på telefon 08-680 15 73 eller mejla på hjalmar.vonrudiger@molanders.se så hjälper han dig.

Vill du att vi kontaktar dig?