Nyheter

BigPrint-kampanj

Passa på att fynda följande printpapper:

BigPrint Ultra Satin 190 g 17″ x 30m
Pris: 444:- ex moms (ord. 686:-)

BigPrint Matt Bestruket 172g 36″ x 30m
Pris: 432:- ex moms (ord. 664:-)

BigPrint Bestruket 125g 42″ X 30m
Pris: 310:- ex moms (ord.

X-Rite ColorChecker Classic

Kampanjpris: 770:- ex moms
(ordinarie pris 839:- ex moms)

ColorChecker Classic är en färgkarta utformad för att leverera verklighetstrogen färgåtergivning så att du som fotograf och filmskapare kan styra hur färgerna kommer se ut under en viss belysning. De 24 färgerna representerar faktisk färg och reflekterar ljus på samma sätt i alla delar av det synliga spektrumet.

Molanders + Apple = SANT!

Molanders är nu officiell återförsäljare för Apples produkter. Vi har bred kunskap och stor erfarenhet av Apples produkter, så tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med att till exempel välja dator, tillbehör mm. Vi hjälper även till med installationer, uppdateringar, felsökningar mm.

Nyhet! Profoto A2

Profoto A2 är den minsta studiolampan från Profoto och den första monolight i Profoto Clic-segmentet. Detta är ett perfekt komplement till Profoto A10 och B10X. Dessutom är Profoto A2 idealisk för fotografer som är nya på Profoto, eftersom det är den mest prisvärda Profoto-blixten.

• 100 Watt seconds.

broncolor webinars 2022

Följ med på en serie kostnadsfria webinarier från broncolor där fotograf Urs Recher visar hur han ljussätter för olika uppdrag och situationer samt presenterar studioblixtar, ljusformare och tillbehör från broncolor.

June 29Hard, soft and diffused lights.July 6Special accessories for flash photography.July 20Live photo shootOutdoor action photo shoot.

mediaJET

Molanders är nu svensk återförsäljare för mediaJET papper från Rauch-papiere.
MediaJET har ett otroligt stort utbud av olika sorters papper, canvas, film mm.
Se sortimentet på Rauchs hemsida: www.rauch-papiere.de/en/

Prislistor här