Nyheter

Keencut

Vi är glada att meddela att Molanders nu är återförsäljare av skärmaskiner/skärlinjaler från Keencut.

Keencut garanterar att varje snitt är ett perfekt snitt. De använder sin marknadsledande expertis och överlägsna tillverkningskvalitet för att skapa säker, exakt och en enkel-att-använda skärutrustning för specialistanvändare inom skylttillverkning, storformatstryck och tavelinramning.

Keencuts utrustning är ett viktigt basverktyg i många olika branscher och yrken inklusive tryck,

Nyhet! Laowa Argus 45mm f/0.95

Laowa Argus 45mm f/0.95 är ett exceptionellt ljusstarkt normalobjektiv för spegelfria fullformatskameror. Finns för Canon RF, Nikon Z och Sony E.

Med sin extremt höga ljusstyrka är Laowa Argus 45mm f/0.95 FF det idealiska objektivet för porträttfotografering i befintligt ljus. Ställ in bländaren på objektivets största öppning, f/0.95, och upplev en fullständigt magisk bokeh!

LIVA Book Sterilizer

NYHET för bibliotek och arkiv!

LIVA Book Sterilizer!

Priser från: 90 000:- installerad ex moms.

Mer info här

Ring oss på 08-680 15 70 för mer info!

WideTEK 12 Spectrum

…världens snabbaste UV, VIS, 3D och Baclight Flatbed scanner för A3+ (12×18”) formatet.

Denna skanner läser in original i UV-ljus i 365nm, synligt ljus (VIS) såväl som i IR-ljus i 850nm i format upp till DIN A3+.

Ytterligare en unik möjlighet är att den kan registrera ytor i 3D för industriell kontroll och ytspecifikation.

Picolite Accessory Kit

Precisionsljus

Perfektionen sitter i detaljerna. Med sin fyra sofistikerade och kompletterande ljusformare inbjuder Picolite Accessory Kit till riktigt kreativt nyttjande av broncolors Picolite.

Alla är klassiska ljusformare, reducerade i storlek som möjliggör högsta precision och ljuskontroll även för de minsta objekten.

Obegränsade ljuseffekter kan skapas med hjälp av kitet,

NYHET!! B10X & B10X Plus

De är båda mångsidiga. Det här betyder att oavsett om du spelar in video eller stillbild, kan B10X och B10X Plus ta det med ro. Båda har designats om så att de är enkla att använda direkt ur lådan.

De båda B10X-ljuskällorna har många användningsområden. Det innebär att oavsett om du spelar in video eller tar stillbilder kan du alltid förlita dig på B10X och B10X Plus.