Nyheter

Nyheter från Broncolor

Ny ”state-of-the-art” från Bron – Broncolor Satos & Pulso L!

Broncolor Satos kommer i två versioner, 1600Ws eller 3200Ws, som har tre lamputtag som kan styras gemensamt eller helt separat. Strömförsörjningen sker via en kombination av nätdrift och batteridrift eller bara batteridrift. Nya lamphuvudet Pulso L levererar en hög ljusstyrka för fotografering och kan även växla till filmljus med ställbar färgtemperatur samt grön/magenta justering.

NYHET! Spyder X2

Spyder X2 Ultra
Spyder X2 Ultra är det bästa bildskärmsfärgkalibreringsverktyget som någonsin skapats av Datacolor. Programvara med gränssnitt anpassad för fotografer, videoproducenter, digitala designers och content creators. Unik funktion är att Spyder X2 Ultra kan kalibrera extremt ljusstarka bildskärmar, mer än 750 cd/m2, för anpassning efter miljöer med starkt allmänljus som vid on-location tethered fotografering.

X-Rite ColorChecker Classic

Kampanjpris: 770:- ex moms
(ordinarie pris 839:- ex moms)

ColorChecker Classic är en färgkarta utformad för att leverera verklighetstrogen färgåtergivning så att du som fotograf och filmskapare kan styra hur färgerna kommer se ut under en viss belysning. De 24 färgerna representerar faktisk färg och reflekterar ljus på samma sätt i alla delar av det synliga spektrumet.

Molanders + Apple = SANT!

Molanders är nu officiell återförsäljare för Apples produkter. Vi har bred kunskap och stor erfarenhet av Apples produkter, så tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med att till exempel välja dator, tillbehör mm. Vi hjälper även till med installationer, uppdateringar, felsökningar mm.

Profoto Kampanj

Köp en Profoto B10X eller en Profoto B10X Plus

och få en valfri Connect eller ett B10 batteri på köpet:
901310 – Profoto Connect for Canon
901312 – Profoto Connect for Sony
901314 – Profoto Connect for Nikon
901316 – Profoto Connect for Fujifilm
901318 – 

broncolor webinars 2022

Följ med på en serie kostnadsfria webinarier från broncolor där fotograf Urs Recher visar hur han ljussätter för olika uppdrag och situationer samt presenterar studioblixtar, ljusformare och tillbehör från broncolor.

June 29Hard, soft and diffused lights.July 6Special accessories for flash photography.July 20Live photo shootOutdoor action photo shoot.