Fotoresor

Här hittar du information om våra Fotoresor:

Fotoadventures.se – erbjuder exklusiva foto- och äventyrsresor under ledning av Anders Jorulf där syftet är att utveckla och inspirera dig som fotograf, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Vi erbjuder utmanande foto- och äventyrsupplevelser där Du som fotograf belönas med unika och exklusiva foto- och äventyrs möjligheter.

Mer info om fotoresa till Island

Mer info om fotoresa till Lofoten

Mer info om fotoresa till Sydafrika

Fotografen Anders Jorulf, född i Göteborg 1964, är en av Sveriges ledande landskaps och wildlifefotografer med artiklar i ledande Nordiska fototidsskrifter samt utställningar i både Sverige, Grekland och USA. Anders har givit ut flera landskapsfotoböcker där han fokuserar på det Nordiska landskapet. Anders fotokonst finns idag representerat på några av Sveriges största hotell, kontor, gallerier samt hos privata samlare i Sverige Europa och USA.

Anders arbetar i ett nära samarbete med organisationen Star for Life samt Peace Parks Foundation Sweden. “-För mig är miljöarbetet för ökat välstånd avseende människor, djur och natur viktiga fokusområden i min fotografering och något jag brinner mycket för. Att i ett nära samarbete dokumentera djuren i deras egen miljö, naturen samt det öppna landskapet utifrån människans behov av rekreation är för mig ett väldigt viktigt arbete”.

// Anders Jorulf

Har du frågor?

Hubert ”Hubbe” Wojtyna
Kontakta Hubert på telefon 08-680 15 77 eller mejla på hubert.wojtyna@molanders.se så hjälper han dig.

Vill du att vi kontaktar dig?